Έβαλε το ΧΕΡΑΚΙ του ο Λούκας! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ)

Έβαλε το ΧΕΡΑΚΙ του ο Λούκας! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ)

Σήμερα (13/8) έγινε γνωστό πως ο Ερμής έφερε στην Κύπρο τον 30χρονο επιθετικό Εσόμπε.

Όπως πληροφορηθήκαμε, για να γίνει η μεταγραφή αυτή έβαλε το χεράκι του ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, ο οποίος ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση και έκλεισε τον παίκτη που ήθελε.

Ο πρόεδρος του Ερμή είναι ευχαριστημένος με την πορεία της προετοιμασίας και την ομάδα γενικά και αναμένει πως οι καλές εμφανίσεις θα συνεχιστούν και στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE