ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Τροχαίο προκάλεσε πυρκαγιά – 53χρονη συγκρούστηκε με πάσσαλο

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Τροχαίο προκάλεσε πυρκαγιά – 53χρονη συγκρούστηκε με πάσσαλο

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης (14/8) σε δεκάρια ξηρών χόρτων στο Μοναγρούλι της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:30, 53χρονη κάτοικος Κύπρου, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός της σε δρόμο βόρεια του χωριού και συγκρούστηκε με ξύλινο πάσσαλο της ΑΗΚ.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε βραχυκύκλωμα και οι σπινθήρες προκάλεσαν πυρκαγιά, η οποία κατέκαψε 3 περίπου δεκάρια ξηρών χόρτων.

Από το ατύχημα δεν προκλήθηκε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενώ στην οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με αρνητική ένδειξη.

Λόγω της ζημιάς, ο πάσσαλος αντικαταστάθηκε από συνεργεία της ΑΗΚ τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/8).

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE