ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Περισσότεροι οι Ελληνοκύπριοι και οι τουρίστες στην αγορά»

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Περισσότεροι οι Ελληνοκύπριοι και οι τουρίστες στην αγορά»

Μέσω έρευνας που πραγματοποίησε επί τόπου στην κατεχόμενη οδό της Λήδρας, η τ/κ ιστοσελίδας Kibriskazetesi διαπίστωσε ότι στα καταστήματα της περιοχής, οι περισσότεροι καταναλωτές είναι ή Ελληνοκύπριοι ή τουρίστες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι πολίτες των κατεχομένων μετά την υποτίμηση της τουρκικής λίρας, πλέον εμφανίζονται πιο συγκρατημένοι στα ψώνια τους και αγοράζουν τα απολύτως απαραίτητα.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, στα κατεχόμενα παρατηρείται αύξηση στην επισκεψιμότητα από Ελληνοκύπριους και τουρίστες.

Η τ/κ ιστοσελίδα επισκέφθηκε τα καταστήματα που βρίσκονται στην κατεχόμενη πλευρά της οδού Λήδρας και διαπίστωσε τα πιο πάνω, ενώ αναφέρεται και στην εκμετάλλευση των τουριστών και των Ε/κ στις χαμηλές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE