ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μια «incredible» εμπειρία παίρνει μορφή στον ολοκαίνουργιο προορισμό της πρωτεύουσας

Μια «incredible» εμπειρία παίρνει μορφή στον ολοκαίνουργιο προορισμό της πρωτεύουσας

 

Nicosia Mall 100%

 

Η αναμονή για το πιο φιλόδοξο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και όλα προεικονίζουν ένα δικαιωματικά υποσχόμενο χώρο. Πλέον το 100% των διαθέσιμων χώρων του έχουν διατεθεί σε πασίγνωστα brands και το Nicosia Mall είναι σχεδόν πανέτοιμο να προσφέρει μια αναβαθμισμένη και διαφορετική εμπειρία στους επισκέπτες του. Η ποικιλία των καταστημάτων διαμορφώθηκε μετά από προσεκτικό και πελατοκεντρικό σχεδιασμό, ενώ οι χώροι του εμπορικού κέντρου σχεδιάστηκαν με τρόπο που να προσφέρουν άνεση, ευκολία και την καλύτερη δυνατή εμπειρία μόδας, εστίασης και διασκέδασης για κάθε επισκέπτη, κάθε ηλικίας.


ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Τα ψώνια βρίσκονται σαφώς στο επίκεντρο του Nicosia Mall. Με την στρατηγική επιλογή των brands που θα καταλαμβάνουν τους χώρους του, το πολυαναμενόμενο εμπορικό κέντρο έρχεται να φέρει ένα πολύ διαφορετικό αέρα σε ό,τι αφορά την μόδα, την ομορφιά και τα αθλητικά είδη.
Ανάμεσα στους ένοικους που έχουν καλύψει το 100% των χώρων του εμπορικού κέντρου, συγκαταλέγονται πασίγνωστα brands από τον χώρο της μόδας και κορυφαίες μάρκες κοσμημάτων και αξεσουάρ, τα οποία θα βρίσκονται ανάμεσα στην πλουσιότερη ποικιλία από καταστήματα καλλυντικών. Με υπόσχεση την διαφορετικότητα, το Nicosia Mall θα συγκεντρώνει επίσης το μεγαλύτερο αριθμό από brands αθλητικών ειδών κάτω από την ίδια στέγη.
Πιο συγκεκριμένα, το Nicosia Mall αναμένεται να αλλάξει τελείως το παιχνίδι της λιανικής αγοράς στην Κύπρο, αφού θα είναι η έδρα μοναδικών καταστημάτων και αρκετών flagship καταστημάτων πασίγνωστων εταιρειών. Επιπλέον, στους χώρους του θα φιλοξενήσει πολλά διεθνή brands που κάνουν το ντεμπούτο τους στην τοπική αγορά, ανοίγοντας τα πρώτα τους καταστήματα στην Κύπρο.

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Πέραν της εντυπωσιακής γκάμας επιλογών για ψώνια, οι επισκέπτες του Nicosia Mall θα μπορούν να απολαύσουν και τις υπέροχες γεύσεις που θα προσφέρονται στο Food Market. Από παγκοσμίως γνωστές αλυσίδες εστιατορίων, μέχρι γνώριμες, ποιοτικές, τοπικές γεύσεις, το Food Market θα είναι ο χώρος του Nicosia Mall όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από γρήγορα τσιμπήματα, ολοκληρωμένες γαστρονομικές εμπειρίες, γλυκές λιχουδιές και μυρωδάτο καφέ.
Εκτός από την πληθώρα επιλογών για φαγητό και ποτό στον δεύτερο όροφο του Nicosia Mall, οι επισκέπτες μπορούν να αναμένουν συναρπαστικές επιλογές ψυχαγωγίας. Για στιγμές γεμάτες δράση, μπορούν να κάνουν μια βόλτα από το εντυπωσιακό arcade, το οποίο αναμένεται να ενθουσιάσει ειδικά τους νεαρότερους επισκέπτες, ενώ το σινεμά, με τις άνετες, μοντέρνες αίθουσές του θα προσφέρει μια ανανεωμένη κινηματογραφική εμπειρία.

ΑΝΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ
Η άνεση είναι έξυπνα συνδυασμένη και ενσωματωμένη μέσα στην συνολική εμπειρία του Nicosia Mall, επιβεβαιώνοντας την ταυτότητά του ως έναν πραγματικά one-stop προορισμός. Οι μοντέρνες εγκαταστάσεις του θα φιλοξενούν και μια μεγάλη υπεραγορά και μια σειρά από άλλες υπηρεσίες, διασφαλίζοντας ότι όλες οι ανάγκες των επισκεπτών του θα είναι καλυμμένες ανά πάσα στιγμή.
Φυσικά, κάθε επίσκεψη στο Nicosia Mall θα είναι απολαυστική από την αρχή μέχρι το τέλος, αφού θα υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης και ένα γενικότερο ευχάριστο, ευάερο περιβάλλον.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ
Σύμφωνα με τον κο. Yoram Kedem, Γενικό Διευθυντή του Nicosia Mall, «το μείγμα των κατηγοριών και η ποικιλία των εμπορικών ονομάτων έχουν επιλεγεί λαμβάνοντας υπόψη πολλές παραμέτρους και αντανακλούν τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο. Η τεράστια ζήτηση για καταστήματα στο Nicosia Mall ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία, που μας ώθησε στο να επιλέξουμε τους καλύτερους σε κάθε κατηγορία. Καθώς έχουμε φτάσει πλέον στο 100% της πληρότητας των καταστημάτων μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συστήσουμε στον κόσμο ένα προορισμό απαράμιλλης ποιότητας».
Η προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει δοθεί στη δημιουργία του Nicosia Mall είναι εμφανής και επιβεβαιώνει τη θέση του ως το νέο κέντρο της Λευκωσίας. Εν τέλει, η σημασία του Nicosia Mall επεκτείνεται πέραν από τους τοίχους του, καθώς η λειτουργία του αναμένεται να έχει μεγάλη επίδραση με διάφορους τρόπους, με πολλές θετικές επιπτώσεις στην κοινωνία και την οικονομία γενικότερα.
Ο κος Μάριος Καλοχωρίτης, Πρόεδρος του Nicosia Mall, δήλωσε ότι «εκτιμώντας την πραγματική αξία αυτού του νέου εμπορικού ορόσημου, εύκολα βλέπουμε τις τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει. Χάρη στη μεγάλη του κλίμακα, το Nicosia Mall θα προσφέρει ένα κίνητρο που θα αναβαθμίσει την πρωτεύουσα και θα τονώσει την οικονομία, δημιουργώντας πάνω από 1200 θέσεις εργασίας. H ξεκάθαρα θετική επίδραση που θα έχει το Nicosia Mall μας μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση».
Η αναμονή για τα εγκαίνια του Nicosia Mall είναι σίγουρα στα ύψη. Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωμένοι για όλα στο nicosiamall.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top