ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λαφράνς στο Themasports: «Εμείς έχουμε την περισσότερη ευθύνη και…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Λαφράνς στο Themasports: «Εμείς έχουμε την περισσότερη ευθύνη και…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το πέρας του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής ΑΕΛ – Δόξα, ο αμυντικός της Λεμεσιανής ομάδας, Κέβιν Λαφράνς, μίλησε στην κάμερα του Themasports.com.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι:

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, είμαστε μια νέα ομάδα με νέους παίκτες και ακόμη μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη και τους τρεις βαθμούς και που δεν δεχθήκαμε γκολ. Νομίζω ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα από δύο γκολ αλλά και τα δύο είναι καλά. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Σε δύο παιχνίδια η ΑΕΛ δεν δέχθηκε γκολ. Ένα σχόλιο γι’ αυτό:

«Όταν είσαι αμυντικός δεν θες να δέχεσαι γκολ, αυτή είναι η δουλειά μου εμένα, του Βοζίνια, του Τεϊσέιρα, του Αβραάμ και του Νιλς. Όχι μόνο εμάς αλλά εμείς έχουμε την περισσότερη ευθύνη. Είμαστε εδώ για να σταματήσουμε τις επιθέσεις και τις κινήσεις των επιθετικών. Είναι πάντα καλό να τελειώνει το παιχνίδι και να μην έχεις δεχτεί γκολ».

Διακοπή τώρα και μετά το ντέρμπι με την Ανόρθωση:

«Τα παιχνίδια απέναντι στην Ανόρθωση είναι πάντα καλά, έίναι ένα ντέρμπι και τώρα θα ξεκουραστούμε λίγες μέρες και μετά να προετοιμαστούμε για το μεγάλο παιχνίδι».

Ένα σχόλιο για τον κόσμο που δεν δίνει το παρών του στο γήπεδο:

«Δυστυχώς αρχίσαμε να το συνηθίζουμε. Ελπίζω να αλλάξει αυτό επειδή ξέρω ότι αν έρχεται περισσότερος κόσμος θα είμαστε πιο δυνατοί. Μας δίνουν περισσότερη ενέργεια αλλά τι μπορούμε να κάνουμε. Έτσι έχει προς το παρών η κατάσταση και απλά ελπίζουμε κάποια στιγμή να αλλάξει».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top