LIFESTYLE

Αυτό μάλιστα είναι τρέιλερ – Πρεμιέρα με έξαλλη την Φουρέιρα «Στην Φωλιά των Κου κου» - VIDEO

Αυτό μάλιστα είναι τρέιλερ – Πρεμιέρα με έξαλλη την Φουρέιρα «Στην Φωλιά των Κου κου» - VIDEO

Η Καραβάτου ταξίδεψε μέχρι το Άμστερνταμ για το τρέιλερ της εκπομπής και η Φουρέιρα τα λέει πρώτη φορά έξω από τα δόντια... με φανερό τον εκνευρισμό της. 

Η εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου κου» επιστρέφει για 2η χρονιά στο Star, με την πρεμιέρα της εκπομπής να είναι την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου.

Πέρυσι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ξεκίνησαν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, φέτος όμως με την Ελένη Φουρέιρα.

«Αν χρειαστεί να τη στείλω στο Άμστερνταμ, θα το κάνω! Χωρίς τρίτη σκέψη! Α γέα γέα!» λέει χαρακτηριστικά με ύφος ο κοστουμαρισμένος και σε μαύρο φόντο Κρατερός Κατσούλης!

Και στη συνέχεια βλέπουμε πλάνα από το Άμστερνταμ και μία μικρή γεύση από την συνέντευξη που πήρε η Κατερίνα Καραβάτου από την Ελένη Φουρέιρα!

«Πάω να διαγωνιστώ και σηκώνω στις πλάτες μου και αυτή τη χώρα. Και την Ελλάδα! Και την Αλβανία. Γιατί προσπαθώ να σας κάνω τόσα χρόνια υπερήφανους τόσα χρόνια. Δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό και να με βγάζετε εμένα εθνικίστρια» λέει η Ελένη Φουρέιρα!

 

Στο επόμενο πλάνο η Καραβάτου ρωτά την Φουρέιρα σε ποιαν γλώσσα συνενοούνται με τον Αλμπέρτο και η Ελένη απαντά με χαμόγελο, αλλά και αυστηρότητα: «Στα κινέζικα».

Δείτε το τρέιλερ στο video του gossiptv:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top