ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν είναι μόνο ο Μπρούνο… Πρόεδρε είναι η ώρα σου!

Δεν είναι μόνο ο Μπρούνο… Πρόεδρε είναι η ώρα σου!

Αργά το μεσημέρι έγινε γνωστή η κοινή λύση συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ του ΑΠΟΕΛ με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αφού συνειδητοποίησε ότι σε λάθος τεχνικό έδωσαν πίστωση χρόνου με διαδικαστικές κινήσεις έλυσαν την συνεργασία τους.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ αποτελεί παρελθόν… ε και; Αυτό σημαίνει ότι θα λυθούν τα προβλήματα; Θα καταφέρει να αλλάξει πρόσωπο η ομάδα;

Ο Ανδρέας Μιχαήλ αρθρογραφεί για τον ΑΠΟΕΛ, λίγο μετά την αποδέσμευση των ‘γαλαζοκιτρίνων’ με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και παραθέτει την δική του άποψη στο θέμα πέρα του προπονητή

Ας δούμε λίγο το όλο θέμα με ηρεμία μετά την σημερινό παρζουγκλισμό αλλά και σε βάθος. Είναι κοινός παραδεχτό ότι ο ΑΠΟΕΛ χρόνο με τον χρόνο έχανε ποιότητα όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας. Όταν και πρωτοήρθε ο Πορτογάλος τεχνικός στον ΑΠΟΕΛ δεν έκανε και θαύματα. Έκανε το απόλυτο στα πλει-οφ και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Μπαλταζάρ αυτό που ξέρει το έκανε και στα πλει-οφ και στα μέχρι στιγμής φετινά παιχνίδια. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Για να κλείσει το θέμα με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ έκανε και έδωσε αυτά που ΜΠΟΡΟΥΣΕ να κάνει και να δώσει.

Και κάπου εδώ ξεκινά ο λόγος που γράφτηκε αυτό το ρεπορτάζ. Ο Μπαλταζάρ έχει μερίδιο ευθύνης αλλά έχει το μικρότερο. Πέραν όμως αυτού υπάρχουν άλλα αρκετά θέματα που πρέπει επιτέλους να βρουν λύση για να μπορεί η ομάδα να πάει μπροστά. Ένα θέμα που αξίζει σχολιασμού είναι αυτό του μεταγραφικού σχεδιασμού. Το πρώτο λόγο λοιπόν δεν τον είχε ο Μπαλταζάρ και εδώ είναι που πρέπει να σταθούμε. Πρωτόγνωρο αλλά δεν έχει το πάνω χέρι ο προπονητής. Ναι καλά διαβάσατε! Άλλοι έχουν αυτό το δικαίωμα και είναι ακόμη κάτοικοι ‘Αρχαγγέλου’ και αλωνίζουν χωρίς κανένα κόστος.

Δεν είναι αερολογίες κύριοι αφού τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που δεν έπρεπε να περάσουν καν την πόρτα του ‘Αρχαγγέλου’, όχι μόνο την πέρασαν αλλά έφυγαν με αρκετά εκατομμύρια αποζημιώσεις στις τσέπες τους. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ; Γιατί υπάρχουν οι ΛΑΘΟΣ ανθρώποι στα συγκεκριμένα πόστα. Όσον αφορά το ΛΟΓΟ που ήρθαν στον ΑΠΟΕΛ ο νοών νοείτω….

Είναι γρίφος για δυνατούς λύτες το τι μπορεί να φταίει στον ΑΠΟΕΛ. Όσα και να γραφτούν τα πάντα μπορεί να θεωρηθούν σωστά και λογικά. Ένα από αυτά είναι και το θέμα των αποδυτηρίων που δεν είναι και τόσο παράλογο αφού αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο θέμα προπονητή….

Λοιπόν κύριοι είναι η ΩΡΑ σας. Πρόεδρε είσαι με διαφορά ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Τώρα είναι η ώρα σου! Τώρα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να δείξεις ότι είσαι ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος. Η ιστορία του ΑΠΟΕΛ το επιβάλλει και πρέπει να είσαι ΚΥΡΙΟΣ σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού. Ένα ραντεβού ίσως το πιο κομβικό στην σύγχρονη ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Στα εύκολα είναι όλα ΡΟΔΙΝΑ στα δύσκολα είναι εκεί που θέλεις τα κότσια. Έδειξες ότι τα έχεις είναι όμως καιρός να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να βγάλεις την ομάδα από αυτό το αδιέξοδο.

Υ.Γ Προπονητικό κέντρο και ΓΗΠΕΔΟ είναι μαγκιά σου. Όλα φεύγουν αλλά αυτό που μένει είναι η ιδέα και τα ιδανικά. Το ΑΠΟΕΛ δεν παίζει για να πάρει βαθμούς , οι άλλοι παίζουν για να πάρουν βαθμούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top