ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Του αφαίρεσε τη ζωή μπροστά στην έγκυο γυναίκα –Ήταν χαμηλότερης… κάστας

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Του αφαίρεσε τη ζωή μπροστά στην έγκυο γυναίκα –Ήταν χαμηλότερης… κάστας

Φρικτός θάνατος 24χρονου στην Ινδία μόνο και μόνο γιατί προερχόταν από χαμηλότερη κοινωνική τάξη.

Θύμα ο Πρανάι Κουμάρ, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο όταν ένας άνδρας τον σκότωσε με ματσέτα μπροστά στα μάτια της εγκύου συζύγου του, με την οποία είχε νυμφευθεί πριν από εννέα μήνες.

Σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, ο δράστης φέρεται να είχε προσληφθεί από τον πατέρα της συζύγου του θύματος.

Ο πατέρας της 23χρονης –χήρας πλέον- Αμρούθα Βαρσίνι, θεωρούσε τον σύζυγό της χαμηλότερης κοινωνικής τάξης και θεώρησε πως με τον θάνατό του θα ξεπλενόταν η ντροπή για την οικογένειά του.

Ο θανών ήταν Χριστιανός, ενώ η οικογένεια της συζύγου του ανήκει στην κάστα Vaishya.

Το φονικό σημειώθηκε καθώς το ζευγάρι εξερχόταν νοσοκομείου στην πόλη Miryalguda την περασμένη Παρασκευή (14/09).

Η αγγλική SUN δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της VIDEO από κλειστό κύκλωμα που καταγράφει τη στιγμή της δολοφονίας. Δείτε το ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE