ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε τις πύλες της, στη Λεμεσό, η έκθεση 'Made in Cyprus'

Άνοιξε τις πύλες της, στη Λεμεσό, η έκθεση 'Made in Cyprus'

Συνολικά 94 εκθέτες συμμετέχουν στην 5η έκθεση κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών "Made in Cyprus", που οργανώνει το World Trade Center΄, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε το απόγευμα, στο πολιτιστικό κέντρο Τρακασόλ της μαρίνας Λεμεσού, ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος σε χαιρετισμό του ανέφερε πως είναι μεγάλη χαρά για το Δήμο που φιλοξενεί για τέταρτη χρονιά την έκθεση, που έχει πλέον καταστεί θεσμός με ολοένα και αυξανόμενη εμβέλεια.

"Η έκθεση αυτή, που αφορά τον τομέα των κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών, στηρίζεται και στηρίζει τις κυπριακές επιχειρήσεις, συμβάλλει στην προώθηση της οικονομίας του τόπου μας και ταυτόχρονα, ενισχύει την απαραίτητη σχέση που πρέπει να υπάρχει μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου με την κοινωνία και τους πολίτες", συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα, ανέφερε πως η έκθεση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για δεκάδες Κύπριους παραγωγούς, ιδιαίτερα για παραγωγούς παραδοσιακών προϊόντων, να εκθέσουν τα προϊόντα τους και να έλθουν σε επαφή με τον κύπριο καταναλωτή.

Η έκθεση, συνέχισε, ενισχύει και το πιο σημαντικό ανταγωνιστικό στοιχείο της κυπριακής οικονομίας, "που δεν είναι άλλο από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσφέρει" και συνεχάρη την World Trade Center για την πρωτοβουλία να στηρίξει τους παραγωγούς και επιχειρηματίες μέσα από τη διοργάνωση της έκθεσης.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του οργανισμού World Trade Center Cyprus, Φρίξος Σαββίδης, είπε πως η φετινή διοργάνωση έχει σπάσει ρεκόρ συμμετοχών και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα ξεπεραστεί και το ρεκόρ των 30 χιλιάδων επισκεπτών κατά το τριήμερο της έκθεσης.

Σήμερα η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 22:00, το Σάββατο από τις 14:00 μέχρι τις 22:00 και την Κυριακή από τις 11:00 μέχρι τις 22:00.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top