Όρθια η Βαγιαδολίδ με ήρωα Σουάρες!

Όρθια η Βαγιαδολίδ με ήρωα Σουάρες!

Παλικαρίσια ισοπαλία στο «Μπαλαΐδος» πήρε η Βαγιαδολίδ, ισοφαρίζοντας σε 3-3 τη Θέλτα στις καθυστερήσεις, με τρομερό γκολ του Λεό Σουάρες, που μόλις είχε μπει στο ματς.

Με ανέλπιστο τρόπο η Βαγιαδολίδ έφυγε με τον βαθμό από την έδρα της Θέλτα, ισοφαρίζοντας σε 3-3, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι γηπεδούχοι πήραν δύο φορές διαφορά δύο τερμάτων από τη Βαγιαδολίδ, όμως η τελευταία έδειξε πολύ σκληρή για να πεθάνει, έχοντας «χρυσό» σκόρερ τον Λεονάρντο Σουάρες.

Μέχρι το ένατο λεπτό του ματς, η Θέλτα είχε κάνει ήδη το 2-0, με τους Άσπας (5’) και Γκόμες (9’), δείχνοντας πως οδεύει σε άνετη νίκη.

Στο 39’ ο Πλάνο μείωσε σε 2-1, ενώ το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Άσπας στο 54’ ανέβασε ξανά τη διαφορά στα δύο τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να παραιτούνται και τσίμπησαν, τελικά, τον βαθμό. Στο 65’ ο Ουνάλ μείωσε σε 3-2, κάνοντας την αρχή, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει από τον Λεονάρντο Σουάρες.

Ο Αργεντινός επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 90+2’ και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα διαμόρφωσε το τελικό 3-3, χαρίζοντας ανέλπιστο βαθμό στην ομάδα του.

πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE