Παραλίγο να του… «κλέψει» τη δουλειά ο Καραγιόλ!

Παραλίγο να του… «κλέψει» τη δουλειά ο Καραγιόλ!

Μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Νέα Σαλαμίνα, η Λεμεσιανή ομάδα έχασε ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ!

Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα του Καραγιόλ, ο Πέδρο δεν μπόρεσε με σουτ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Συνήθως, ο Πέδρο είναι ο παίκτης που… κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του με τις ασίστ που σερβίρει, όμως σε αυτή τη φάση, αντιστράφηκαν οι ρόλοι και βρέθηκε σε ρόλο εκτελεστή, αλλά δεν του έκανε το χατίρι η μπάλα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξυλοφάγου: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του πατέρα των δύο παιδιών - Ζητά να παραστεί στην κηδεία τους

Ξυλοφάγου: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του πατέρα των δύο παιδιών - Ζητά να παραστεί στην κηδεία τους

Παραμένει υπό κράτηση μέχρι της 16 Ιουλίου ο πατέρας των δύο παιδιών που εντοπίστηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο στο Ξυλοφάγου. Σήμερα παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων στην Δεκέλεια όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει.