ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια Κυπριανίδη για την ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ φάση του Πάφος FC – ΑΕΛ! Πως την αξιολογεί και τι είπε για Τσούκκα

Τα σχόλια Κυπριανίδη για την ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ φάση του Πάφος FC – ΑΕΛ! Πως την αξιολογεί και τι είπε για Τσούκκα

Μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στον Super Sport FM ο πρώην διαιτητής, Γιαννάκης Κυπριανίδης, ανέλυσε και σχολίασε την περιβόητη φάση του παιχνιδιού της 4ης αγωνιστικής μεταξύ της Πάφου FC και της ΑΕΛ.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

«Την βλέπουμε κάθε μέρα αυτή τη φάση. Ο λόγος που ο διαιτητής δεν δέχθηκε την απόφαση του βοηθού όπως έμαθα, είναι ότι πίστευε ότι στην πρώτη μπαλιά δεν ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο ενδιάμεσο πηδά ο παίκτης της Πάφου και κάνει κεφάλι και νόμισε ο ρεφ ότι δεν άγγιξε την μπάλα. Εκεί έχασε τη φάση».

Όταν βλέπεις τον βοηθό να σηκώνει αμέσως το σημαιάκι και δεν το κατεβάζει σημαίνει ότι ήταν αποφασιστικός και σίγουρος: «Με την ενδοεπικοινωνία δεν χρειάζεται ούτε καν να πάει κοντά στον βοηθό. Να πουν μεταξύ τους δύο κουβέντες και να πάρουν απόφαση πριν τους πλησιάσουν οι ποδοσφαιριστές. Εκεί έπρεπε να λυθεί η διαφορά. Εδώ είναι στα δύσκολα που φαίνονται οι διαιτητές. Το πρόσταγμα το κρατούσε ο διαιτητής. Αφού εσύ σαν διαιτητής πρέπει να πάρεις απόφαση σημαίνει δεν είχες αποφασιστικότητα τι είδες και τι δεν είδες. Όταν είδαν τον Τσούκκα να ταλαντεύεται και να στέλνει τον τέταρτο να του πει τι έδειξε η τηλεόραση τότε μπορούν να πουν τα δικά τους».

Όταν λέμε βοηθός διαιτητή σημαίνει είναι εκεί για να βοηθήσει. Γιατί να μην σεβαστεί την άποψη τους, πόσο μάλλον που είναι φάση οφσάιντ: «Είναι αυτές οι ενέργειες που έγιναν λάθος από την πλευρά του διαιτητή. Ο διαιτητής αν θέλει το δέχεται. Δεν είναι δεσμευτικό να σπαστεί ότι του υποδείξει ο βοηθός. Αν έχω καλύτερη γνώμη θα πάρω απόφαση δική μου. Αλλά αφού είσαι μακριά από τη φάση και δεν έχεις σαν διαιτητής την αίσθηση της ευθείας πρέπει να δέχεσαι την απόφαση του βοηθού».

Του χρέωσαν ότι χρησιμοποίησε το… Κυπριακό VAR: «Αν αληθεύει ότι έστειλε τον τέταρτο να δει από την κάμερα και πήρε απόφαση είναι λάθος. Εδώ φαίνεται πως μπορεί να δουλέψει το μυαλό, πόσο ανθεκτικό είναι».

Διόρθωσε ένα λάθος με ένα άλλο λάθος: «Τα έκαναν όλα λάθος. Με την ενδοεπικοινωνία θα μπορούσαν να πάρουν την σωστή απόφαση».

Είναι καταστρατήγηση κανονισμών από την στιγμή που είδε την κάμερα: «Αν χρησιμοποίησαν μέσα τα όποια δεν ενδείκνυνται από την προκήρυξη τότε είναι λάθος».

Αν ήσουν παρατηρητής πως θα αξιολογούσε τη φάση: «Αυτό το λάθος το βλέπω να ρίχνει και κατηγορία τον διαιτητή. Έδειξε ατολμία και έλλειψη προσωπικότητας. Δεν μπορείς να τον εμπιστευθείς ξανά είτε είσαι φίλαθλος, είτε είσαι ποδοσφαιριστής, είτε άνθρωπος της διαιτησίας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top