ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ στο οικονομικό ο Παντελή…. «Τζογάρει» κι όσο ΑΝΤΕΞΕΙ…

ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ στο οικονομικό ο Παντελή…. «Τζογάρει» κι όσο ΑΝΤΕΞΕΙ…

Είχε χυθεί μπόλικο μελάνι το Καλοκαίρι (όχι τόσο από τον υπογράφοντα, άλλα από άλλους συναδέλφους) ότι «ξεχείλωσε» αρκετά τον ετήσιο προϋπολογισμό της Ανόρθωσης, η διοίκηση Αντρέα Παντελή. 

Τους βγήκε μεγάλο το κόστος της ανανέωσης παραμονής του Ντουρίς στην ομάδα, έφεραν πίσω τον Λαβόρδε, απέκτησαν τον Κατσαράβα, εμβολίασαν την ομάδα χωρίς τάσεις τσιγκουνιάς. Ψήλωσαν αρκετά το μπάτζετ, θέλοντας να δουν ξανά την ομάδα να διεκδικεί το πρωτάθλημα. 

Τα πράγματα δεν βαίνουν θετικά μέχρι στιγμής, χτες αναγκάστηκαν να διώξουν τον Λέβι, κατά την άποψη μας σωστά, επειδή ο Ισραηλινός δεν φάνηκε να μπορεί να «μαζέψει» τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν στην ομάδα. Η «αντανάκλαση» τους φαινόταν στο γήπεδο στους πρώτους αγώνες της σεζόν. 

Το ζήτημα είναι ότι θα κληθούν να πληρώσουν δυνατή… «λυπητερή», χωρίς να γνωρίζει κανείς τη δεδομένη στιγμή, πόσα θα εισπράξει ο πρώην προπονητής της Κυρίας. Ο ίδιος πάντως, λίγες ώρες μετά την αποδέσμευση, φρόντισε να στείλει μήνυμα ότι το διαζύγιο δεν ήταν φιλικό. 

Αυτό συμπεραίνουμε από ψεσινές του δηλώσεις, σε Μέσα Ενημέρωσης της γειτονικής χώρας (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).  

Αναμένουμε εντός της ημέρας την… αντίδραση της επίσημης Ανόρθωσης, στις δηλώσεις του Ισραηλινού κόουτς, χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι θα μπουν στη διαδικασία να το πράξουν. 

Κρίνουμε πάντως ότι ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή, αντιλαμβανόμενος ότι δεν μπορούσε να «τραβήξει» άλλο η θητεία Λέβι, αποφάσισε να «τζογάρει» και σε αυτό το κεφάλαιο. «Εισπράττοντας» και το κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις του κόσμου της ομάδας. Τσαλακώθηκε η εικόνα, χάθηκε η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Ισραηλινού. 

Κατά πόσον θα αντέξει, για πολύ καιρό ακόμα, να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί στο οικονομικό ο πρόεδρος της Κυρίας, θα φανεί στην πορεία. Μια σοβαρή προϋπόθεση για να μην πέσει να σπάσει τα μούτρα του, θα είναι η ομάδα να συνέλθει και να… μυρίζει (ξανά) Ανόρθωση. 

Εννοείται ότι είναι κρίσιμη η απόφαση, σε ποιον προπονητή θα δώσει τη σκυτάλη, ελπίζοντας ότι θα διαχειριστεί σωστά την κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν άφησε «καμένη γη» ο Λέβι, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο να αντεπεξέλθει και να σουλουπώσει την κατάσταση, ο νέος τιμονιέρης. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top