Πως θα το ΠΑΕΙ ο Σωφρόνης… Η προσοχή στον παρτενέρ του Ρομπέρζ

Πως θα το ΠΑΕΙ ο Σωφρόνης… Η προσοχή στον παρτενέρ του Ρομπέρζ

Δυο απουσίες μετρά ο Απόλλωνας για την αυριανή συνάντηση στο Τσίρειο. Είναι αυτές των τραυματιών Χάμπου Κυριάκου και Έκτορ Γιούστε. Είναι η πρώτη φορά που ο Ισπανός κεντρικός, είναι παροπλισμένος λόγω τραυματισμού, στο διάστημα 14 μηνών που ανήκει στην ομάδα. Πέρσι είχε χάσει μερικούς αγώνες, λόγω τιμωρίας.

Μόνο ο Σωφρόνης Αυγουστή γνωρίζει, αν έφτασε η ώρα να κάμει επίσημο ντεμπούτο ο Ντίλαν Ουεντραόγκο ή θα επιλέξει άλλον παίχτη για παρτενέρ του Βαλεντίν Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας. Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, λογικά θα διατηρήσει τον Σάσα Μάρκοβιτς, σε ρόλο οχταριού.

Πολύ πιθανόν να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα Φακούντο Περέιρα, έχοντας ρόλο επιτελικού χαφ. Σε μια τέτοια περίπτωση θα παίξει αριστερό εξτρέμ ο Παπουλής ή θα μείνει στον πάγκο και θα είναι ξανά στην ενδεκάδα ο Μουσταφά Καραγιόλ.

Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ρίτσαρντ Σουμά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αντικαθιστώντας τον αρχηγό Γιώργο Βασιλείου, στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Γάλλος παίχτης είχε καλή απόδοση.

Διαθέσιμος θα είναι αύριο ο Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος ήταν άρρωστος τη Δευτέρα. Είναι κι αυτός υποψήφιος για μια θέση στα «φτερά». Πάλι παίζει το ενδεχόμενο αλλαγής του φουνταριστού, με τον Μάγκλιτσα να διεκδικεί τη θέση με τον Ζελάγια. Στο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους είχε ξεκινήσει ο Αργεντινός. Σίγουροι για την ενδεκάδα, εκτός απρόοπτου, είναι οι Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Ρομπέρζ και Σακέτι.

 Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αύριο ο Γάλλος επιθετικός Νταβίτ Φαουμπαλά, αφού είχε αποκτηθεί αρχές Σεπτεμβρίου. Ο 21χρονος παίχτης δεν ήταν στην αποστολή με τη Νέα Σαλαμίνα, προφανώς είναι ακόμα ανέτοιμος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.