ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ και… κάρμα δίκασαν τον Ολυμπιακό!

ΠΑΟΚ και… κάρμα δίκασαν τον Ολυμπιακό!

Λένε ότι ένας πρωταθλητής πρέπει να έχει… άστρο! Λένε ότι ένας πρωταθλητής πρέπει να παίρνει σπουδαίες νίκες ακόμη και σε μεγάλα ντέρμπι, έστω κι αν δεν βρεθεί στην καλύτερη του μέρα!

Αν δεχτούμε ότι τα συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά «δόγματα» έχουν δόση αλήθειας, τότε οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να ελπίζουν βάσιμα ότι στο τέλος της φετινής σεζόν θα δουν την αγαπημένη τους ομάδα να επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Για τα δικά του υψηλά στάνταρντς δεν ήταν καν καλός. Κι όμως, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με έναν τεράστιο θρίαμβο (με 1-0) και με ένα τρίποντο το οποίο στην εξίσωση του φετινού πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχτεί κάτι περισσότερο από καθοριστικό!

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, οι Θεσσαλονικείς χρειάστηκε να έχουν κάτω από τα δοκάρια τους έναν… ιπτάμενο Αλέξανδρο Πασχαλάκη που πραγματοποίησε εμφάνιση εφάμιλλη εκείνης του «Ντα Λουζ» στο πρώτο παιχνίδι με την Μπενφίκα και φυσικά τους Γιαννιώτη – Βούκοβιτς συμμάχους στην προσπάθειά τους, καθώς πρωταγωνίστησαν σε ένα απίθανο… blooper παραβιάζοντας ουσιαστικά μόνοι τους την «ερυθρόλευκη» εστία!

Άλλοι θα μιλήσουν για «θεία δίκη». Άλλοι θα θυμηθούν εξαιρετικές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη που δεν συνοδεύτηκαν από αποτελέσματα αντάξια της απόδοσής του. Μάλλον, όμως, την τιμητική τους έχουν απόψε όσοι πιστεύουν στα… σημάδια της μοίρας. Γιατί το «διπλό» του ΠΑΟΚ, με τον τρόπο που επιτεύχθηκε (σ.σ. είναι χαρακτηριστικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» σκόραρε… χωρίς τελική στην αντίπαλη εστία) μόνο ως… σημάδι τίτλου μπορεί να εκληφθεί!

πηγή: sdna.gr

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top