ΠΑΦΟΣ: Κυνηγητό 50χρονου - Δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών

ΠΑΦΟΣ: Κυνηγητό 50χρονου - Δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών

Στη σύλληψη 50χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση μέθης και άρνησης να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος αρχικά καταδιώχτηκε αφού δεν σταμάτησε σε σήμα μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου που διενεργούσε ελέγχους.

Ακολούθως το όχημα του ανακόπηκε μετά την καταδίωξη και ο 50χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία της Τροχαίας Πάφου όπου αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοόλης.

Ο 50χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση αφού σε βάρος του εκκρεμούν πολλά εντάλματα προστίμου της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.