ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η επιστροφή Γιούστε μετά την επέμβαση – Το σκηνικό με Μπρου, Κυριάκου και ο Περέιρα που «παίζει» Αργεντινή

Η επιστροφή Γιούστε μετά την επέμβαση – Το σκηνικό με Μπρου, Κυριάκου και ο Περέιρα που «παίζει» Αργεντινή

Επιτυχημένη ήταν η εγχείριση του Έκτορ Γιούστε, πριν δυο μέρες, σε ιατρικό κέντρο στο Βέλγιο. Αποκαταστάθηκε η ζημιά (απόσπαση τένοντα) που είχε υποστεί στο δεξί γόνατο, στα πρώτα στάδια της τελευταίας ευρωπαικής αναμέτρησης με την Μαρσέιγ. Ο Ισπανός αμυντικός επιστρέφει τα προσεχή 24ωρα στη Λεμεσό, θα ξεκινήσει σιγά-σιγά το πρόγραμμα επαναφοράς. Θα μείνει εκτός δράσης, μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου.

Πέραν από τον Γιούστε, για τον επόμενο ένα περίπου μήνα, θα είναι παροπλισμένος και ο Κέβιν Μπρου. Ο 29χρονος Γάλλος χαφ υπέστη, ως γνωστό, θλάση δευτέρου βαθμού. Ο Αντριάν Σαρδινέρο, υπέστη επίσης θλάση, αλλά πρώτου βαθμού. Ο Ισπανός επιθετικός, ακόμα κι αν είναι έτοιμος, το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ερμή στο Τσίρειο.

Επανέκαμψε ο Χάμπος Κυριάκου, τις τελευταίες μέρες, ανέβασε ρυθμούς. Θα χρειαστεί βεβαίως κάποιο χρόνο για να δυναμώσει, επειδή έμεινε εκτός κανονικού προγράμματος τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Είχε υποστεί διάταση συνδέσμων στο δεξί ισχίο, όταν τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Λάτσιο στη Ρώμη. Να προλάβει να αγωνιστεί στη συνάντηση με τον Ερμή, δεν το βλέπουμε, αλλά μάλλον θα υπολογίζεται κανονικά στο ευρωπαικό ματς της μεθεπόμενης Πέμπτης με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Βάσει της επίσημης ενημέρωσης, ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα του (είχε υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα) ο Γάλλος αμυντικός Ντίλαν Ουεντραόγκο. Είχε μείνει εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Οι παίχτες που δεν… έφυγαν για διεθνείς υποχρεώσεις, θα είναι σε άδεια ξεκούρασης το Σαββατοκύριακο.

Ασχολούνται και μερικά ΜΜΕ στην Αργεντινή, με το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έκανε στον Απόλλωνα στον θεσμό του πρωταθλήματος ο Φακούντο Περέιρα. Ειδικά στο πρωτάθλημα, όπου έχει σκοράρει και στα 4 πρώτα παιχνίδια, συνολικά πέντε τέρματα. Η αλήθεια είναι ότι ο Λατινοαμερικάνος μεσοεπιθετικός και σε μερικά παιχνίδι στην Ευρώπη, βοήθησε πολύ ικανοποιητικά την ομάδα. Μέχρι στιγμής, την λες και ως την πιο πετυχημένη καλοκαιρινή μετεγγραφή της ομάδας.

Λείπει κι ο Σκέμπρι για διεθνείς υποχρεώσεις, προχθές αγωνίστηκε για 64 λεπτά στο παιχνίδι της Μάλτας με το Κόσσοβο εκτός έδρας για το Nations League. Η ομάδα του ηττήθηκε με 3-1.

Τρεις παίχτες έχει… στείλει ο Απόλλωνας στην εθνική Κύπρου για τον σημερινό αγώνα με τη Βουλγαρία στη Σόφια κι αυτόν της Τρίτης με τη Σλοβενία εκτός έδρας. Επέστρεψε μετά από μερικούς μήνες ο Μάριος Στυλιανού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, οι Φώτης Παπουλής και Γιώργος Βασιλείου ήταν στην αποστολή και στα δυο πρώτα παιχνίδια για το Nations League με Νορβηγία εκτός και με Σλοβενία εντός έδρας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top