Ξάφρισαν κατοικία στην Πάφο

Ξάφρισαν κατοικία στην Πάφο

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στην Πέγεια διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Βρετανοί επισκέπτες που διαμένουν σε έπαυλη στην περιοχή της Πέγειας κατήγγειλαν χτες στην Αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία που διαμένουν.

Οι δράστες φαίνεται να άρπαξαν από χρηματοκιβώτιο, το οποίο παραβίασαν, 770 ευρώ, 220 στερλίνες, πιστωτικές κάρτες και τρία Βρετανικά διαβατήρια.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.