Εκνευρίστηκε με τα ανέκδοτα και τις «εξυπνοβλακίες» για τo κλείσιμο της COBALT γνωστός Κύπριος- Τους «έκραξε» στο Facebook

Εκνευρίστηκε με τα ανέκδοτα και τις «εξυπνοβλακίες» για τo κλείσιμο της COBALT γνωστός Κύπριος- Τους «έκραξε» στο Facebook

Όταν το χιούμορ διχάζει, γίνεται πικρόχολο και πληγώνει τότε ίσως πρέπει να γινονται δεύτερες σκέψεις και να είμαστε πιο προσεκτικοί.

Εννοείται πως κανείς δεν χάρηκε με την κατάληξη της αεροπορικής εταιρίας COBALT αφού 280 συνάνθρωποι μας θα βρεθούν στην «ουρά» για το ανεργειακό, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που μέσω των social media θέλησαν να διακωμωδήσουν την κατάσταση στην οποία επήλθε η εταιρία και με διάφορες αναρτήσεις τους εξόργισαν όχι μόνο τον δημοφιλή ραδιοφωνικό παραγωγούς αλλά και αρκετούς άλλους συμπατριώτες μας.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τσιολή, τον ηθοποιό και ραδιοφωνικό παραγωγό του Super Fm, που όντας άνθρωπος που έχει χιούμορ και μπορεί να δεχθεί την «πλάκα» στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως δυσαρεστήθηκε έντονα και εκνευρίστηκε γεγονός που διαφαίνεται μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «δεν θέλει ειρήνη», μετά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αεροπορική επίθεση της χρονιάς στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το Κίεβο επιχειρεί να ενισχύσει τη διπλωματική του θέση ενόψει πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας.