ΚΥΠΡΟΣ: Οι Αστυνομικοί ζητούν μείωση των ωρών εργασίας

ΚΥΠΡΟΣ: Οι Αστυνομικοί ζητούν μείωση των ωρών εργασίας

Στο τραπέζι μετά από χρόνια επανέρχεται το θέμα ωρών εργασίας των Αστυνομικών στην Κύπρο.

Επιστολή στο γενικό διευθυντή του υπουργείου Δικαιοσύνης έστειλε ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου εγείροντας το θέμα του ωραρίου τους.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο πρόεδρος του ΣΑΚ Κυριάκος Χαραλάμπους, οι αστυνομικοί δουλεύουν 40 ώρες την βδομάδα ενώ η υπόλοιπη Δημόσια Υπηρεσία εργάζεται 37,5 ώρες.

Επίσης τόνισε ότι οι αστυνομικοί, σύμφωνα με μελέτες, έχουν 13ο μισθό κάθε οκτώ χρόνια, αφού ο 13ος που λαμβάνουν καλύπτεται λόγω των επιπλέον ωρών που εργάζονται.

Τέλος καταλήγει το δημοσίευμα, η μείωση του ωραρίου των αστυνομικών θα αφορά όλους τους αστυνομικούς, τόσο τους κανονικούς όσο και τους τακτικούς ειδικούς αστυνομικούς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

Η αποχώρηση της πρώτης κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης έγινε για προστασία του έργου του, μετά τις δημόσιες υπόνοιες που διατυπώνονται εξαιτίας του επίμαχου βίντεο που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE