ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο λόγος που ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε χαμηλά – Αναστατώθηκαν πολίτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο λόγος που ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε χαμηλά – Αναστατώθηκαν πολίτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/10) στις περιοχές Στροβόλου και Έγκωμης, λόγω χαμηλών πτήσεων που έκανε το ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο λόγος που το ελικόπτερο κινείτο σε τόσο χαμηλά επίπεδα, ήταν για να ελέγξει και να καταγράψει τα κυκλοφοριακά προβλήματα σε ώρες αιχμής.

Σκοπός του ελέγχου και της καταγραφής των προβλημάτων, ήταν για να γίνει μελέτη και να δοθούν εισηγήσεις για επίλυση του θέματος και αποφυγή ταλαιπωρίας από πλευράς οδηγών.

Ακρετοί κάτοικοι των περιοχών φαίνεται ότι αναστατώθηκαν από το περιστατικό, ωστόσο δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. 

Η πιο κάτω φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Cy Police Check Point:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE