ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακά πλάνα από το ελικόπτερο της Αστυνομίας – Ελέγχει την κυκλοφορία στην πρωτεύουσα – VIDEO

Εντυπωσιακά πλάνα από το ελικόπτερο της Αστυνομίας – Ελέγχει την κυκλοφορία στην πρωτεύουσα – VIDEO

Πλάνα από το ελικόπτερο της Αστυνομίας που «σηκώθηκε» δύο φορές την Παρασκευή (19/10) στον ουρανό της πρωτεύουσας για να καταγράψει προβλήματα που προκύπτουν στους δρόμους.

Τόσο το πρωί της Παρασκευής (19/10) όσο και το απόγευμα της ίδιας ημέρας το ελικόπτερο της Αστυνομίας απογειώθηκε για να ελέγξει και να καταγράψει τα προβλήματα που προκύπτουν στο οδικό δίκτυο της Λευκωσίας.

Σκοπός είναι να γίνει μελέτη και να δοθούν εισηγήσεις για επίλυση του θέματος και αποφυγή ταλαιπωρίας από πλευράς οδηγών.

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Παρασκευής (19/10) αρκετοί κάτοικοι περιοχών από όπου πέρασε το ελικόπτερο, ανησύχησαν, αφού δεν υπήρξε οποιαδήποτε ενημέρωση από πλευράς Αστυνομίας, ωστόσο για την δεύτερη απογείωση, δόθηκε έγκαιρη ενημέρωση.

Δείτε το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η Αστυνομία:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top