Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπίσκοπου: «Δεν αισθάνομαι ασθενής»

Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπίσκοπου: «Δεν αισθάνομαι ασθενής»

Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο του Λονδίνου, το απόγευμα της Δευτέρας (22/10) ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίου του ΡΙΚ, «δεν αισθάνομαι πλέον ασθενής, αναρρώνω πολύ καλά» ωστόσο, όπως είπε θα παραμείνει μέχρι τις 30/10 στο Λονδίνο για να ολοκληρωθούν οι βιοψίες των γιατρών.

Τέλος έστειλε μήνυμα προς τους καρκινοπαθείς, ότι η ασθένεια είναι ιάσιμη και κυρίως όταν εντοπιστεί εγκαίρως.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επέμβαση για την αφαίρεση δύο ογκιδίων από το ήπαρ την Τρίτη 16/10.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE