ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπαθούσαν να δώσουν το παράνομο δαχτυλίδι - Δεν έπεισαν τις Αρχές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπαθούσαν να δώσουν το παράνομο δαχτυλίδι - Δεν έπεισαν τις Αρχές

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο το απόγευμα της Δευτέρας 22/10 στη Λάρνακα, δύο πρόσωπα από την Ρουμανία ηλικίας 25 και 30 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα πιο πάνω πρόσωπα, επισκέφθηκαν διάφορα χρυσοχοεία στη Λάρνακα και προσπάθησαν να πωλήσουν ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Σε σωματική έρευνα που τους έγινε, στην κατοχή του 30χρονου, ανευρέθηκαν ακόμη τρία διαμαντένια δαχτυλίδια, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE