ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέθηκαν υπό παρακολούθηση εδώ και ημέρες οι εμπλεκόμενοι στις υποθέσεις ουσιών - Δύο καταζητούμενοι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέθηκαν υπό παρακολούθηση εδώ και ημέρες οι εμπλεκόμενοι στις υποθέσεις ουσιών - Δύο καταζητούμενοι

Σε δηλώσεις του ενώπιον των δημοσιογράφων ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης αναφέρθηκε στις επιτυχίες της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό.

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Για την πρώτη υπόθεση που αφορά τον εντοπισμό παράνομης κάνναβης σε αδειοδοτημένα τεμάχεια για βιομηχανική κάνναβη και προέκυψε την Πέμπτη (25/10) είπε ότι μετά από πληροφορίες ο ύποπτος τέθηκε υπό παρακολούθηση.

Συγκεκριμένα για αυτή την υπόθεση στο Πελένδρι 32χρονος με καταγωγή από την Λάρνακα εντοπίστηκε μαζί με 36χρονο, επίσης από την ίδια πόλη, να ασχολούνται με την συγκομιδή της φυτικής ύλης στα δύο αδειοδοτημένα τεμάχια.

Η Αστυνομία στον πρώτο έλεγχο που έγινε στις ανευρεθέντες ουσίες με συνδρομή του χημείου, διαπιστώθηκε πως τα όρια της ουσίας τετραϋδροκανναβινόλη είχαν ξεπεράσει κατά πολύ τα επιτρεπτά, που είναι 0,2%.

Συγκεκριμένα έφταναν τα 3,5% με 5,6%, γεγονός που καθιστούσε την κάνναβη παράνομη.

Γι' αυτή την υπόθεση η ΥΚΑΝ και η Αστυνομία Κύπρου καταζητεί 47χρονο Τουρκοκύπριο, το όνομα του οποίου δεν αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Σεργίδης.

Υπόθεση Ερήμη - «Μέσα σε μαυροσάκουλο τα ναρκωτικά» - Εξακολουθεί να καταζητείται ο 27χρονος

Για την δεύτερη υπόθεση (24/10) ο κ. Σεργίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τρία άτομα με τόπο διαμονής την Λεμεσό τέθηκαν και αυτοί μετά από υποψίες υπό διακριτική παρακολούθηση.

Συγκεκριμένα η ΥΚΑΝ προσπάθησε να ανακόψει 47χρονο οδηγό του ενός αυτοκίνητο και 27χρονο μαζί με 24χρονο που βρίσκονταν σε άλλο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του ενός οχήματος (ο 47χρονος) κατάφερε να διαφύγει, ενώ κατά την καταδίωξη του δεύτερου οχήματος έγινε ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών, με το όχημα να ακινητοποιείται προσκρούοντας σε αστυνομικό αυτοκίνητο.

Ο 27χρονος κατάφερε κι αυτός να διαφύγει από το σημείο, με την ΥΚΑΝ να συλλαμβάνει τον συνοδηγό του.

Στην κατοχή του 24χρονου εντοπίστηκε μαυροσάκουλο που περιείχε τέσσερις νάιλον συσκευασίες με συνολική ποσότητα ναρκωτικών 4 kg.

Ο 47χρονος συνελήφθη την Πέμπτη (25/10) ενώ για την υπόθεση καταζητείται ο 27χρονος οδηγός του οχήματος.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top