Απόκριες τρόμου στην Αγία Νάπα

Απόκριες τρόμου στην Αγία Νάπα

H μεγάλη γιορτή του Halloween έρχεται στην Αγία Νάπα.

Μεγαλειώδη εκδήλωση για το Halloween ο Δήμος Αγίας Νάπας στις 27 Οκτωβρίου, η ώρα 20:00 στην κεντρική πλατεία με το όνομα «Halloween in the Sun».

Για τους Αμερικάνους, η γιορτή Halloween σημάδευε το τέλος της συγκομιδής και την αρχή του χειμώνα. Η αλλαγή της εποχής θεωρείτο μια «γέφυρα» με τον κόσμο των νεκρών. Με την πάροδο των αιώνων, η γιορτή πήρε αρχικά χριστιανικό χρώμα και αργότερα μετασχηματίστηκε από μια σκοτεινή παγανιστική τελετή σε μέρα χαράς και μεταμφιέσεων, μ’ εύθυμες παρελάσεις και κεράσματα γλυκών σε παιδιά κι ενήλικες. Το Halloween γιορτάζεται πάντοτε τον Οκτώβριο. Η γιορτή αυτή συγχέεται με τις ελληνικές απόκριες, όμως διαφοροποιείται κατά πολύ από αυτές, καθώς μοιάζει περισσότερο με απόκριες τρόμου.

Στην εκδήλωση της Αγία Νάπας θα υπάρχει μουσική, face – painting για τα μικρά παιδιά και άλλα πολλά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE