ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Φθινοπωρινή-Χειμερινή συλλογή EVANS

Φθινοπωρινή-Χειμερινή συλλογή EVANS

Η απαραίτητη για την γκαρνταρόμπα συλλογή αυτής της σεζόν δημιουργεί τα σημαντικότερα χειμωνιάτικα looks σε εντυπωσιακά prints με πλούσιες φθινοπωρινές αποχρώσεις του ochre, ginger, berry και caramel. Στιλάτα, θηλυκά κομμάτια με hero prints και σχήματα που κολακεύουν, κάνουν τα νέα φθινοπωρινά ρούχα Evans αυθεντικά και διασκεδαστικά.

Η τάση Forest προσφέρει πλούσιους τόνους amber και ochre, που συνδυάζονται τέλεια με το πράσινο του δάσους σε αυτό το botanical πακέτο. Σχεδιασμένα στο χέρι, florals και φουλάρια σε hero print ορίζουν αυτό το fun, στιλάτο πακέτο. Πρόκειται για σύγχρονο ντύσιμο στην καλύτερη εκδοχή του που συνδυάζει λεπτομέρειες από διάφορα prints. Χαρακτηριστικά παλτά πέφτουν τέλεια πάνω από άνετα πλεκτά, προσθέτοντας σε αυτό το φθινοπωρινό ντύσιμο χρώμα και ένταση.

Η τάση Party είναι γεμάτη από λάμψη και εντυπωσιακά κομμάτια. Σύνολα στις χαρακτηριστικές μας αποχρώσεις του berry και του μοβ, μαζί με τις απαραίτητες πινελιές του ασημί glitz, είναι έτοιμα να ζήσουν τον πυρετό της βραδιάς. Τεχνητά διαμάντια και  και πούλια σε twist φορέματα και wrap-tops κάνουν τη συλλογή ένα σέξι, fun πακέτο.

Και επειδή κάποια πράγματα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, με τα animal prints μπορείς να αγκαλιάσεις την άγρια πλευρά σου μέσα από τη μοδάτη και στιλάτη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας. Από φορέματα μέχρι σακάκια, τα Evans σε καλύπτουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top