ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Πακέτο’ και οι τρεις για εμπορία προσώπων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Πακέτο’ και οι τρεις για εμπορία προσώπων

Διάταγμα προσωποκράτησης οκτώ ημερών, εναντίον της 36χρονης που συνελήφθη την Δευτέρα (29/10), για την υπόθεση εμπορίας προσώπων, εξέδωσε την Τρίτη (30/10) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Η 36χρονη που είναι το τρίτο πρόσωπο που συνελήφθη για την υπόθεση, μεταφέρθηκε την Τρίτη ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης οκτώ ημερών.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, παρουσιάστηκαν και οι δύο 47χρονες, οι οποίες συνελήφθησαν την 21η Νοεμβρίου, με το διάταγμα προσωποκράτησης τους να ανανεώνεται για άλλες οκτώ ημέρες.

Οι Αρχές, εξετάζουν υπόθεση εμπορίας προσώπων, σεξουαλικής εκμετάλλευσης, μαστροπείας, διατήρησης οίκου ανοχής και αποζείν από κέρδη πορνείας.

Χ.Ζ.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE