ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 700 αρχεία «υλικού» με παιδιά στο κινητό του

ΛΕΜΕΣΟΣ: 700 αρχεία «υλικού» με παιδιά στο κινητό του

Δυο πρόσωπα υπό κράτηση για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Υπό 4ήμερη κράτηση τέθηκε την Παρασκευή 02/11 από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ένας 24χρονος, ενώ ένα ακόμη πρόσωπο συνελήφθη, σε σχέση με υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος που είχε συλληφθεί την Πέμπτη 01/11 για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης/κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και διανομή παιδικής πορνογραφίας, οδηγήθηκε την Παρασκευή 02/11 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Επίσης, στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, κλήθηκε για ανάκριση νεαρό πρόσωπο, όπου μετά από εξετάσεις που έγιναν, στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκαν 700 περίπου αρχεία φωτογραφίας με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη την Παρασκευή 02/11 για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top