ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΟΦΟΥ: Έρευνες για συγκεκριμένο πρόσωπο – Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΟΦΟΥ: Έρευνες για συγκεκριμένο πρόσωπο – Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά

«Δεν ήταν τυχαία» η φωτιά, είπε σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (5/11) στο «Πρωινό δρομολόγιο» του ΡΙΚ, ο κ. Τράγκολας, ανάφερε ότι πριν 10 ημέρες, σε απόσταση 100 με 150 μέτρα ξέσπασαν δύο πυρκαγιές στην Λόφου και η φωτιά της Κυριακής (4/11) ξέσπασε σε απόσταση 50 μέτρων από εκείνα τα σημεία.

Σύμφωνα με τον κ. Τράγκολα, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία πραγματοποιούν έρευνες εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, για το οποίο εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα  - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

Με δύο υποψηφιότητες να θεωρούνται δεδομένες και το ενδεχόμενο μιας τρίτης να παραμένει ανοικτό, διαμορφώνεται το σκηνικό στον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για το χρίσμα των Προεδρικών του 2028. Η Αννίτα Δημητρίου αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν κανονικά, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του Ιωνά Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE