Ο Βέμπερ υποψήφιος ΕΛΚ για προεδρία Κομισιόν

Ο Βέμπερ υποψήφιος ΕΛΚ για προεδρία Κομισιόν

Περηφάνια εκφράζει ο ΔΗΣΥ για την εκλογή Βέμπερ ως υποψήφιου ΕΛΚ για προεδρία Κομισιόν.

Ο ΔΗΣΥ ήταν η πρώτη πολιτική δύναμη στη Ευρώπη που στήριξε τον Μάνφρεντ Βέμπερ, αναφέρει το κόμμα σε ανάρτησή του στο twitter, στην οποία εκφράζει περηφάνια για την εκλογή του κ. Βέμπερ ως του υποψήφιου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

"Είμαστε περήφανοι. Ο ΔΗΣΥ ήταν η πρώτη πολιτική δύναμη στη Ευρώπη που στήριξε τον Μάνφρεντ Βέμπερ. Σήμερα το EPP τον έχει εκλέξει για να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής", αναφέρει.

"Η Κύπρος είναι η πατρίδα μας, η Ευρώπη είναι η ασφάλεια και το μέλλον μας", προσθέτει.

Η εκλογή του κ. Βέμπερ έγινε κατά το συνέδριο του ΕΛΚ στο Ελσίνκι, στο οποίο συμμετείχε και αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ, υπό τον Πρόεδρό του, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE