ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ξεσπά ο πατέρας - «Δεν έκαναν τίποτα για τον 13χρονο γιο μου...»

ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ξεσπά ο πατέρας - «Δεν έκαναν τίποτα για τον 13χρονο γιο μου...»

Και οι Ρομά έχουν ψυχή δήλωσε ο πατέρας του 13χρονου...

Δηλώσεις του πατέρα της 9χρονης και του 13χρονου φιλοξενεί η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Παρασκευή (9/11).

«Πέντε και παραπάνω μήνες εξέταζαν το παιδί. Ξέραμε πως είχε έντονο στρες και ξέσπαγε συχνά με νεύρα και ξαφνικά μετά ηρεμούσε. Άλλος άνθρωπος. Αλλά δεν του έδωσαν κάτι, δεν έκαναν κάτι ουσιαστικό να προλάβουμε το κακό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επίσης δήλωσε, «πιστεύω πως ακόμα σκέφτονταν αν όλα αυτά δεν ήταν αλήθεια και πως το "παίζαμε" έτσι να μας δώσουν και άλλο επίδομα να απλώνουμε σπίτι και να μην δουλεύουμε».

Όσο αφορά το φονικό μαχαίρι, ο πατέρας δήλωσε πως ήταν μέτριου μεγέθους και το χρησιμοποιούσε για το μαγείρεμα του φαγητού.

Να σημειώσουμε ότι η κηδεία της 9χρονη θα τελεστεί την Παρασκευή (9/11) στις 2 το απόγευμα στον Άη Γιάννη.

Τέλος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, οι Ρομά της περιοχής συγκέντρωσαν χρήματα για την κηδεία της μικρής χωρίς ωστόσο να είναι αρκετά όπως αναφέρουν οι γονείς της 9χρονης.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE