ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παιδάκι άπορης οικογένειας δεν έχει τούρτα να γιορτάσει τα γενέθλια του- «Αγκαλιάστηκε με αγάπη» από συνανθρώπους μας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παιδάκι άπορης οικογένειας δεν έχει τούρτα να γιορτάσει τα γενέθλια του- «Αγκαλιάστηκε με αγάπη» από συνανθρώπους μας

Μπορεί η οικογένεια να μην έχει τους οικονομικούς πόρους για να παρέχει στα παιδιά της ό,τι χρειάζονται, η ανθρωπιά όμως και η αλληλεγγύη για άλλη μια φορά κάνουν το δικό τους μικρό «θαύμα».

Του Στέλιου Στυλιανού

Η ιστορία που βλέπει το φως της δημοσιότητας συγκλονίζει. Πρόκειται για οικογένεια που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χρίζει άμεσης στήριξης από το κράτος και τις αρμόδιες υπηρεσίες. Μέχρι τότε θα «αγκαλιαστούν με αγάπη» από συνανθρώπους μας που από το υστέρημα ή το περίσσευμα τους, θα βοηθήσουν ώστε το παιδάκι να γιορτάσει όπως του αξίζει τα πρώτα του γενέθλια.

Όλα ξεκίνησαν από εθελοντές που δημιούργησαν την ομάδα στο Facebook με το όνομα «Αγκαλιάζω με αγάπη» και πραγματικά το έργο που επιτελούν είναι αξιέπαινο, χωρίς να θέλουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις και τα «μπράβο», αφού αρκούνται στα χαμόγελα που χαρίζουν σε συνανθρώπους μας.

Σχετική ανάρτηση από την διαχειρίστρια Μαρία Αντωνίου:

"Ενημερωθήκαμε μόλις τώρα πως παιδάκι άπορης οικογένειας, σήμερα εχει τα πρώτα του γενέθλια και οι γονείς του δυσκολεύονται οικονομικά να του αγοράσουν έστω την τούρτα!

Πρόκειται για μωρό το οποίο γεννήθηκε πρόωρα και στον 1ο του χρόνο ζυγίζει μόλις 4,5 κιλά. Η μαμά του δεν εργάζεται επειδή πρέπει να τρέχει με το μωρό στους γιατρούς για τα διάφορα θέματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του και δεν παίρνει κανένα επίδομα.

Ο πατέρας ο οποίος είναι απλά σύντροφος (δεν παντρεύτηκε με τη μητέρα του παιδιού λόγω οικονομικου), δούλευε μέχρι πολύ πρόσφατα σε βενζινάδικο 12ωρα, για το ποσό των €627 μηνιαίως. Το ζευγάρι καλείται να πληρώσει μόνο στο ενοίκιο του μικρού διαμερίσματος που διαμένουν €450 και συναντά απίστευτες δυσκολίες όσον αφορά τη διαβίωση τους!

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα (Κύπρια στην καταγωγή) και το παιδί διακινούνται με λεωφορείο κι ο πατέρας (Ελλαδίτης στην καταγωγή), διακινείται με ποδήλατο!

Όσοι μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε να δώσουμε στο παιδάκι αυτό την ευκαιρία να σβήσει αξιοπρεπώς το πρώτο του κεράκι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!".

Όπως πληροφορούμαστε το κύμα αγάπης με το οποίο «αγκαλιάστηκε» η οικογένεια είναι τεράστιο, αφού όχι μόνο έχει βρεθεί τούρτα για τα γενέθλια του μικρού αγγελουδιού, αλλά θα ετοιμαστεί ένα μεγάλο πάρτι, με όλα όσα ένα παιδάκι ονειρεύεται για αυτή τη ξεχωριστή μέρα ενώ πολλοί είναι αυτοί που «βομβαρδίζουν» την ομάδα «Αγκαλιάζω με αγάπη» με μηνύματα θέλοντας να βοηθήσουν, ώστε η άπορη αυτή οικογένεια να έχει ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top