Φιορεντίνα – Γιουβέντους με 1166+ Επιλογές στην Parimatch! Βλέπεις νίκη της Γιουβέντους; 1.58!!

Φιορεντίνα – Γιουβέντους με 1166+ Επιλογές στην Parimatch! Βλέπεις νίκη της Γιουβέντους; 1.58!!

Αυτοί παίζουν – Εσύ κερδίζεις
Μεγάλο παιχνίδι το βράδυ του Σαββάτου 1/12/18 και ώρα 19:00 στην Ιταλία. Οι “βιόλα” αντιμετωπίζουν την “βέγγια σινιόρα” στην Φλωρεντία και η Parimatch δηλώνει παρών και σε αυτό το γεγονός.

Το ενδεχόμενο να μπουν πάνω από 2.5 τέρματα έχει απόδοση 1.99!

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 2.03!!!

 

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

Ημίχρονο / Τελικό:

Φιορεντίνα / Φιορεντίνα 9.80
Φιορεντίνα / Ισοπαλία 16.5
Φιορεντίνα / Γιουβέντους 22.0
Ισοπαλία / Φιορεντίνα 11.0
Ισοπαλία / Ισοπαλία 5.70
Ισοπαλία / Γιουβέντους 4.40
Γιουβέντους / Φιορεντίνα 35.0
Γιουβέντους / Ισοπαλία 14.5
Γιουβέντους / Γιουβέντους 2.45

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 1000+ επιλογές ανά αγώνα, ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς, Live Streaming και Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

 

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE