ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας νεκρής φοιτήτριας στη Ρόδο: 'Ο ιατροδικαστής μου είπε ότι έχει ίχνη στραγγαλισμού'

Πατέρας νεκρής φοιτήτριας στη Ρόδο: 'Ο ιατροδικαστής μου είπε ότι έχει ίχνη στραγγαλισμού'

Την πεποίθηση πως η κόρη του δολοφονήθηκε, εκφράζει ο πατέρας της 21χρονης που εντοπίστηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου.

Όπως αναφέρει ο τραγικός πατέρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ιατροδικαστής του είπε πως στον λαιμό της κόρης του υπάρχουν ίχνη στραγγαλισμού. «Είναι ίχνη στραγγαλισμού και πνιγμός, δυστυχώς. Στη θάλασσα την πέταξαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας, της άτυχης κοπέλας, είπε πως δεν είχε υποπέσει κάτι ύποπτο στην αντίληψη του, ενώ όπως πρόσθεσε έρευνες διεξάγει το Λιμεναρχείο το οποίο και έχει κρατήσει τηλεφωνικούς αριθμούς φίλων της 21χρονης.

Η κοπέλα σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και τις τελευταίες μέρες είχε εξαφανιστεί. Το Λιμενικό της Ρόδου την εντόπισε νεκρή στην βραχώδη περιοχή «Φώκια» στις 28 Νοέμβριου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η αναγνώρισή της έγινε την Κυριακή (2/12) από τον πατέρα της, από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο.

Οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου που διενεργούν την προανάκριση έχουν ήδη πάρει καταθέσεις σχετικά με το εάν η άτυχη κοπέλα είχε αναφέρει οτιδήποτε παράξενο στο φιλικό της περιβάλλον.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top