ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας

(6:58 - 4/12) Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης , στην επαρχία Λευκωσίας, οι πιο κάτω δρόμοι είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση.

Η Λεωφόρος Λάρνακος, η Οδός Αμμοχώστου (παρά το Σομπάζ) και η Οδός Αλεξανδρουπόλεως (Στρόβολο),

Επίσης, τα φώτα τροχαίας (Πρώην υπεραγορά Ορφανίδη) παρουσιάζουν βλάβη.

Σε αρκετές περιοχές το οδόστρωμα είναι ολισθηρό με λάσπες και καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στην επαρχία Λεμεσού, οι δρόμοι Παλώδειας – Αγρού, Αγίας Παρασκευής – Αγρού και Λάνειας – Τριμίκλινης, έχουν καταστεί επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE