ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας

(6:58 - 4/12) Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης , στην επαρχία Λευκωσίας, οι πιο κάτω δρόμοι είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση.

Η Λεωφόρος Λάρνακος, η Οδός Αμμοχώστου (παρά το Σομπάζ) και η Οδός Αλεξανδρουπόλεως (Στρόβολο),

Επίσης, τα φώτα τροχαίας (Πρώην υπεραγορά Ορφανίδη) παρουσιάζουν βλάβη.

Σε αρκετές περιοχές το οδόστρωμα είναι ολισθηρό με λάσπες και καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στην επαρχία Λεμεσού, οι δρόμοι Παλώδειας – Αγρού, Αγίας Παρασκευής – Αγρού και Λάνειας – Τριμίκλινης, έχουν καταστεί επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.