ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα έγγραφα που αποδεικνύουν τις γκάφες ολκής του Υπ. Εμπορίου

Τα έγγραφα που αποδεικνύουν τις γκάφες ολκής του Υπ. Εμπορίου

Το BusinessNews δημοσιοποιεί μέρος των εγγράφων που απέστειλε το Υπουργείο Εμπορίου κατά την ένσταση του για ακύρωση του κοινοτικού σήματος του χαλλουμιού και στα οποία αποδεικνύονται οι γκάφες ολκής που υπέπεσε.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Εάν το Υπ. Εμπορίου κατηγορείται μόνο για αδράνεια κατά την αποστολή εγγράφων που ζητήθηκαν από βρετανικά δικαστήρια και είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια του εμπορικού σήματος του χαλλουμιού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τότε τα έγγραφα που εξασφάλισε και δημοσιοποιεί το BusinessNews αναφορικά με την ένσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας για ακύρωση του κοινοτικού σήματος, προκαλούν ακόμη περισσότερα ερωτήματα σχετικά με τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν οι αρμόδιοι για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της εταιρείας John & Pascalis, η οποία κατέθεσε αίτηση για ακύρωση του ευρωπαϊκού σήματος, των κυπριακών εμπορικών σημάτων, αλλά και ένσταση στην εγγραφή του χαλλουμιού ως Π.Ο.Π. (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης), οι χειρισμοί των αρμοδίων χαρακτηρίζονται ως μη ωφέλιμοι για το χαλλούμι, ενώ παράλληλα τονίζει πως βρίσκονται σε σύγχυση, δικαιώνοντας την εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top