ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει - Σφοδροί και ισχυροί άνεμοι σε συνδυασμό με κακοκαιρία

ΚΥΠΡΟΣ: Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει - Σφοδροί και ισχυροί άνεμοι σε συνδυασμό με κακοκαιρία

Βαροµετρικό χαµηλό και ισχυρό νοτιοδυτικό ως δυτικό ρεύµα αέρα επηρεάζουν την περιοχή.

Το απόγευµα της Τρίτης (11/12) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό σε κάποιες περιοχές να πέσουν µεµονωµένες βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυµατώδης εκτός από τα ανατολικά που θα είναι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια, πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυµατώδης εκτός από τα ανατολικά, που θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (12/12) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αρχικά αναµένονται µεµονωµένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται χιόνι ή χιονόνερο. Σταδιακά µέχρι το απόγευµα τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών, χιόνι ή χιονόνερο, κυρίως στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί, αρχικά µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι σφοδροί 7 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το γενικά κυµατώδης αλλά παροδικά στα προσήνεµα θα είναι πολύ κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη (13/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Το βράδυ της Πέµπτης (13/12) και την Παρασκευή (14/12) ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες αλλά σταδιακά αναµένεται βελτίωση.

Το Σάββατο (15/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Πέµπτη, παραµένοντας λίγο κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους. Την Παρασκευή και το Σάββατο αναµένεται σταδιακά άνοδος και θα κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top