Έξω από το Προεδρικό οι εργαζόμενοι του ΟΣΥΠΑ

Έξω από το Προεδρικό οι εργαζόμενοι του ΟΣΥΠΑ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 11/10 έξω από το Προεδρικό Μέγαρο 100 περίπου εργαζόμενοι του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ).

Οι εργαζόμενοι κρατούν πλακάτ στα οποία αναγράφονται συνθήματα όπως «Αφήνετε 250 οικογένειες στο δρόμο», «Εδώ απεργία, τέρμα η κοροϊδία», «Η παραίτηση είναι μονόδρομος» και «2010 – 2018 ευθυνοφοβία, ανεπάρκεια, κοροϊδία».

Οι παραπονούμενοι έφθασαν στο Προεδρικό με δύο λεωφορεία, τα οποία ενοικίασαν. 

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων επέδωσε υπόμνημα στο Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου Πέτρο Δημητρίου με τα αιτήματά τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι πορεύονται στη Βουλή, όπου αντιπροσωπεία τους θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη.

Αργότερα το απόγευμα η πορεία θα καταλήξει στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων όπου αντιπροσωπεία τους θα έχει συνάντηση με τη Υπουργό Μεταφορών Βασιλική Αναστασιάδου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Ο Τραμπ ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν - Επιβεβαιώνει ο Νετανιάχου

Live: Ο Τραμπ ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν - Επιβεβαιώνει ο Νετανιάχου

Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους κατά των βάσεων των ΗΠΑ σε Κατάρ με πρότερη προειδοποίηση ως αντίποινα στα πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του, ενώ συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις Τελ Αβίβ και Τεχεράνης. Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την κατάπαυση του πυρός, η οποία μέχρι στιγμής βρίσκεται σε ισχύ. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE