ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκε ζημιές άνω των 2 χιλ. στο όχημα της- Προσωπικές προστριβές

ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκε ζημιές άνω των 2 χιλ. στο όχημα της- Προσωπικές προστριβές

Στη σύλληψη 24χρονου Ελληνοκύπριαου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για πρόκληση κακόβουλης ενέργειας σε βάρος οχήματος ιδιοκτησίας Ελληνοκύπριας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 29 Απριλίου του 2018 καταγγέλθηκε από Ελληνοκύπρια κάτοικο Πάφου ότι το προηγούμενο βράδυ έγινε κακόβουλη ζημιά σε διάφορα μέρη του αυτοκινήτου της. Η αξία της ζημιάς υπολογίστηκε στις 2.380 ευρώ.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, συνελήφθη 24χρονος με τον οποίο η παραπονούμενη είχε διαφορές και συγκεκριμένα είχαν έρθει σε προστριβή για προσωπικούς λόγους.

Ανακρινόμενος ο 24χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος και ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο.

Απο ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE