ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ νίκη για την Ολυμπιάδα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ νίκη για την Ολυμπιάδα!

Νίκη που της επιτρέπει βάσιμα να βάζει στόχους τετράδας πέτυχε η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως που επιβλήθηκε στη Σάλα «Νεάπολη Επιστροφή» του Korantina Homes Παφιακού με 3-1 σετ στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών.

Η ήττα για την παφιακή ομάδα δεν είναι ακόμα καταδικαστική αλλά εάν κέρδιζε θα δημιουργούσε άλλες προϋποθέσεις για την πορεία της.

Eντυπωσιακή η εμφάνιση του Korantina Homes Παφιακού στο πρώτο σετ που κέρδισε άνετα με 25-11 και πάγωσε τη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή».

Στο δεύτερο σετ όλα άλλαξαν με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο αφού καμιά από τις δυο δεν μπορούσε να ξεφύγει και το προβάδισμα ήταν εναλλασσόμενο.  Οι δυο ομάδες σε κομβικό σημείο του σετ ήταν ισόπαλες 23-23  για να επιβληθεί στους έξτρα πόντους η Ολυμπιάδα με 26-24 και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Οι δυο ομάδες πάλεψαν στα ίσα και στο τρίτο σετ αλλά η Ολυμπιάδα με τον αέρα της ισοφάρισης κέρδισε με 25-21 και ανέτρεψε τα δεδομένα αφού προηγήθηκε με 2-1 σετ.

Η Ολυμπιάδα ήταν ανώτερη στο τέταρτο σετ προηγήθηκε 18-10 και διατήρησε σταθερά το προβάδισμα για να κερδίσει με 25-16 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.(Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ):Μορόνου, Γκούντγουορθ, Πέτρου, Χαραλάμπους, Χέρβεϊ, Γεωργιάδου – Λίμπερο: Κούτα.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ(ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ):Τάκη, Μίλκα, Τολεντίνο, Χριστοδούλου, Βέρμπλ, Χατζηλαμπρή – Λίμπερο: Κουππή.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top