LIFESTYLE

Απίστευτο αυτό που έγινε με την 17χρονη Κύπρια - Προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν οι coaches – VIDEO

Απίστευτο αυτό που έγινε με την 17χρονη Κύπρια  - Προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν οι coaches – VIDEO

Από φαβορί, μετά τα λάθη που έκανε, τα οποία δεν είναι μόνο ευθύνη δική της, η 17χρονη παίκτρια του Μουζουράκη, έμεινε εκτός τελικού.

Δεν κατάφερε να «σταυρώσει» στοίχο η Άννα Μιχαηλίδου, στα πρώτα δύο κουπλέ του τραγουδιού που της επέλεξε ο coach της να τραγουδήσει.

Στην 17χρονη δόθηκε ο «Μικρός Τιτανικός» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το οποίο η Κύπρια διαγωνιζόμενη, όπως αποκαλύφθηκε ύστερα από τον Μουζουράκη, δεν ήθελε να το πει.

Ωστόσο, όταν ο coach της, της είπε να διαλέξει κάποιο άλλο και να του το στείλει μέχρι τις 12 το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, ενώ αυτή του έστειλε την δική της πρόταση στο χρονοδιάγραμμα που τέθηκε, αυτός άργησε να ξυπνήσει όπως είπε και τελικά έμειναν με την πρώτη επιλογή.

Επιλογή που αποδείχθηκε καταστροφική, αφού η Άννα, από φαβορί, τελικά έμεινε εκτός τελικού, με την μεγαλύτερη ευθύνη να βαραίνει τον Μουζουράκη, ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν κατάφερε να περάσει ούτε έναν παίκτη του από τον ημιτελικό, στον τελικό.  

Πάντως, όλοι οι coaches και ο Καπουτζίδης, μετά το τέλος της ερμηνείας της, έσπευσαν να την παρηγορήσουν. 

Δείτε πιο κάτω την ερμηνεία της Άννας και τα λόγια που άκουσε από τους coaches:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top