ΚΥΠΡΟΣ – ΠΟΙΝΗ ‘ΧΑΔΙ’ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ: Οι λόγοι που η Νομική Υπηρεσία θα ασκήσει έφεση

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΟΙΝΗ ‘ΧΑΔΙ’ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ: Οι λόγοι που η Νομική Υπηρεσία θα ασκήσει έφεση

Ως ανεπαρκή έκρινε την ποινή που επιβλήθηκε σε 48χρονο για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης με νοητική υστέρηση και φαίνεται ότι καταχωρεί έφεση.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», μετά από μελέτη της απόφασης, η Νομική Υπηρεσία θεώρησε ότι οι συντρέχουσες ποινές που του επιβλήθηκαν είναι ανεπαρκείς και γι’ αυτό θα ασκηθεί έφεση κατά της απόφασης του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ- ΠΟΙΝΗ ‘ΧΑΔΙ’ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ: «Προβλέπει δια βίου φυλάκιση» - Ενδεχόμενο έφεσης στην απόφαση από Γ. Εισαγγελέα

Η Νομική Υπηρεσία, θεωρεί ότι η μεγάλη σε διάρκεια που ο 48χρονος Ε/κ διέπραττε τις άνομες πράξεις του αλλά κυρίως το ότι η 14χρονη ήταν ήπιας νοητικής υστέρησης, έχουν ιδιαίτερα βαρύνουσα θέση στην έφεση.

Να σημειωθεί ότι η νομοθεσία προβλέπει μέχρι και ισόβια, όταν το θύμα διαγνωστεί με νοητική υστέρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Σε περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας εισέρχεται το Δημοκρατικό Κόμμα, με τις πρόσφατες κινήσεις της ηγεσίας του, να προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο και να αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για τον ρόλο και την κατεύθυνση που επιλέγει ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενόψει της επόμενης μέρας των βουλευτικών εκλογών. Οι εξελίξεις δεν περιορίζονται σε επιμέρους προσχωρήσεις, αλλά συνθέτουν ένα ευρύτερο πολιτικό μοτίβο, το οποίο αμφισβητείται έντονα από άλλες δυνάμεις του Κέντρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE