ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ανακαλύψτε τον κόσμο το 2019 με τις ειδικές εκπτώσεις της Emirates

Ανακαλύψτε τον κόσμο το 2019 με τις ειδικές εκπτώσεις της Emirates

Σχεδιάστε τώρα το επόμενο ταξίδι σας και κλείστε εισιτήρια μετ’ επιστροφής για το Ντουμπάι, τη Σιγκαπούρη, την Μπανγκόκ, το Χονγκ Κονγκ, το Σίδνεϋ, το Γιοχάνεσμπουργκ και πολλούς άλλους μαγευτικούς προορισμούς.

Αρχίστε τη Νέα Χρονιά προγραμματίζοντας την επόμενη περιπέτειά σας, μέσα από τις ειδικές εκπτώσεις της Emirates σε δημοφιλείς για το κυπριακό κοινό προορισμούς. Ανακαλύψτε νέους πολιτισμούς, χαλαρώστε στην παραλία ή απολαύστε ένα city break σε 37 προορισμούς του δικτύου της Emirates με τις προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο διάστημα.
Κάντε πραγματικότητα τα όνειρα που έχετε για το 2019 μέσα από μια περιπέτεια στην Αφρική, μοναδικές διακοπές στο ηλιόλουστο Ντουμπάι που θα τις θυμόσαστε για μια ζωή ή επισκεφτείτε φιλικά και συγγενικά πρόσωπα στην Αυστραλία. Η Emirates προσφέρει μοναδικές τιμές σε όσους κλείσουν τα εισιτήριά τους από τις 17 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, για τα ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019.
Οι ειδικές εκπτώσεις ισχύουν για δημοφιλείς στο κυπριακό κοινό προορισμούς, μεταξύ των οποίων το Ντουμπάι, η Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, το Σίδνεϋ, το Γιοχάνεσμπουργκ και άλλους ρομαντικούς τόπους όπως το Ανόι του Βιετνάμ, τα νησιά Μάε στις Σεϋχέλλες, το Κολόμπο στη Σρι Λάνκα και ο Μαυρίκιος.

Συγκεκριμένα:

Από

Προς

Economy Class

Business Class

Λάρνακα

Ντουμπάι

579

2579

Λάρνακα

Σιγκαπούρη

979

2769

Λάρνακα

Γιοχάνεσμπουργκ

999

2489

Λάρνακα

Μπανγκόκ

1059

2579

Λάρνακα

Χονγκ Κονγκ

1049

2659

Λάρνακα

Σίδνεϋ

1539

3458

 

Κάνετε πράξη το νέο slogan της Emirates «Fly Better», απολαμβάνοντας μια άνετη ταξιδιωτική εμπειρία, για την οποία μάλιστα η Emirates έχει βραβευτεί. Όλοι οι επιβάτες, ανεξαρτήτως ναύλου και θέσης, έχουν πρόσβαση σε πάνω από 3.500 κανάλια ήχου και εικόνας, μέσα από το σύστημα ψυχαγωγίας ice που περιλαμβάνει τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικά show, μουσική και παιχνίδια. Παράλληλα, ως μέρος της ταξιδιωτικής εμπειρίας, οι επιβάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν ροφήματα, αναψυκτικά, ποτά και γεύματα εμπνευσμένα από τοπικές γεύσεις που σερβίρει το καλά εκπαιδευμένο πλήρωμα της Emirates, στο οποίο περιλαμβάνονται και Κύπριοι. Επιπλέον, η Emirates προσφέρει μια γενναιόδωρη πολιτική για τις αποσκευές, επιτρέποντας μέχρι και 35 κιλά για την Economy Class, 40 για την Business και 50 για τη First Class.

Για να κλείσετε την επόμενη πτήση σας με την Emirates επικοινωνήστε με τον τοπικό σας ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή επισκεφτείτε το https://www.emirates.com/cy/greek/.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top