ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Χριστουγεννιάτικα περιμένουμε ξανά βροχόπτωση

ΚΑΙΡΟΣ: Χριστουγεννιάτικα περιμένουμε ξανά βροχόπτωση

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Παρασκευής (21/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο (22/12) θα υπάρχουν περίοδοι µε συννεφιά αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά µεταβλητοί, ασθενείς και αργότερα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή (23/12) θα υπάρχουν περίοδοι µε συννεφιά αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί, τουλάχιστον στο εσωτερικό, λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τη ∆ευτέρα (24/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τα Χριστούγεννα (25/12) περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ από το απόγευµα πιθανό να πέσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top