ΕΛΛΑΔΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΕΝΗΣ: «Η αναπαράσταση θα δείξει τα ψέματα των κατηγορουμένων»

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΕΝΗΣ: «Η αναπαράσταση θα δείξει τα ψέματα των κατηγορουμένων»

Στην αναπαράσταση του εγκλήματος δίνει βαρύτητα ο δικηγόρος της οικογένειας φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο, Αλέξης Κούγιας, καθώς όπως τονίζει μόνο εκεί θα φανούν τα ψέματα που έχουν ήδη πει οι δύο κατηγορούμενοι.

Ο κ. Κούγιας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος, όπως και οι δικηγόροι βρίσκονται στο «σκοτάδι» σχετικά με την πρόοδο των ερευνών. Αυτό γίνεται μετά από αίτημα και του ίδιου να ενημερώνονται από την ανακρίτρια μια φορά το μήνα για να αποφεύγεται η επιλεκτική διαρροή πληροφοριών προς τα ΜΜΕ όπως έγινε κατ’ επανάληψη τις προηγούμενες ημέρες.

Όποια στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας προέρχονται από ενδιάμεσες υπηρεσίες που έχουν πρόσβαση στις έρευνες αλλά δεν αφορούν επίσημη ενημέρωση, λέει ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας.

Ο κ. Κούγιας διευκρίνισε ότι η αναπαράσταση του εγκλήματος θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα από την ανακρίτρια και εκεί θα φανεί ακριβώς τι έχει γίνει, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πέσει σε πολλές αντιφάσεις στις απολογίες τους.

Τι αποκαλύπτουν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι συνομιλίες και τα μηνύματα στο κινητό της φοιτήτριας λίγο πριν από τη δολοφονία της στη Ρόδο.

Το κινητό της κοπέλας «μίλησε» παρά το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί η συσκευή κι έδειξε με ποιους και πότε μίλησε η άτυχη κοπέλα καθώς και ποιοι την έψαχναν πριν και μετά τη δολοφονία. Μία κλήση προς το κινητό της μετά τη δολοφονία φέρεται να απασχολεί ιδιαίτερα τις αρχές. Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια «θα αποκαλύψει εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις, ποια πρόσωπα επικοινώνησαν μαζί της».

Σύμφωνα ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της άτυχης φοιτήτριας, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δείχνουν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, στις 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.

Από τις 28 και μετά οι δικοί της την αναζητούν. Στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της.

Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη, η οποία, συμπτωματικά, μένει στον ίδιο δρόμο με τον Ροδίτη κατηγορούμενο, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει μία κλήση που δέχτηκε η κοπέλα μετά τη δολοφονία της.

Τα ερωτήματα που απασχολούν τις Αρχές είναι μαζί με τους δύο κατηγορουμένους τη στιγμή του φονικού υπήρχε και τρίτο πρόσωπο, μήπως το τρίτο πρόσωπο λειτούργησε ως δόλωμα, αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο είναι άνδρας ή γυναίκα ή κάποιο πρόσωπο που η άτυχη φοιτήτρια εμπιστευόταν.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top