ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κατάσβεση φωτιάς εξπρές- Εντυπωσιακή η ετοιμότητα των πυροσβεστών- VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Κατάσβεση φωτιάς εξπρές- Εντυπωσιακή η ετοιμότητα των πυροσβεστών- VIDEO

Σε 20 λεπτά από τη στιγμή που λήφθηκε η κλήση για φωτιά σε εν κινήσει όχημα, είχε ήδη κατασβηστεί από την Πυροσβεστική, το πρωί της Δευτέρας (7/1), στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, παρά την έξωδο για Λύμπια .

Βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook η Πυροσβεστική Υπηρεσία, φαίνεται το πυροσβεστικό όχημα να καταφθάνει στο σημείο και σε 30 δευτερόλεπτα περίπου, η πρώτη μάνικα ξεκίνησε τη ρίψη νερού, για κατασβηστεί πλήρως η φωτιά τα επόμενα λεπτά.

Όπως αναφέρεται και σε δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής, η κλήση λήφθηκε η ώρα 6:45 το πρωί της Δευτέρας (7/1) και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας με 2 πυροσβεστικά οχήματα με την πυρκαγιά να τίθεται υπό έλεγχο η ώρα 07.05.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές αλλά ευτυχώς δεν κινδύνεψε κανένας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία, ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε ένεκα ηλεκτρικής ή μηχανικής βλάβης


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Α/ΔΡΟΜΟΣ: Φωτιά σε όχημα με το 'καλημέρα' - Έκλεισε η λωρίδα κυκλοφορίας

Πάντως, κάτι που είναι λογικό αλλά προκαλεί εντύπωση σε όσους δεν βλέπουν τα μέλη της Πυροσβεστικής εν ώρα καθήκοντος, είναι η ετοιμότητα που επέδειξαν, αφού με το που έφτασε στο σημείο το πυροσβεστικό όχημα, τα μέλη του ήταν ήδη πανέτοιμα, φέροντας αναπνευστικό εξοπλισμό σε μερικά λεπτά έθεσαν τις πύρινες γλώσσες υπό πλήρη έλεγχο.

Δείτε το βίντεο και τη δημοσίευση της Πυροσβεστικής:

 

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top