ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Πληροφορία «έκαψε» 27χρονο ύποπτο για κλοπές

ΠΑΦΟΣ: Πληροφορία «έκαψε» 27χρονο ύποπτο για κλοπές

Στη σύλληψη 27χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής περιουσίας, παράνομης κατοχής περιουσίας, μαχαιροφορίας και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 12:00 χτες (Κυριακή 7/1) το μεσημέρι λήφθηκε πληροφορία ότι στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στην Πάφο βρισκόταν σε όχημα ύποπτο πρόσωπο.

Περιπολικό μετέβη στην περιοχή όπου εντόπισαν έναν 27χρονο, σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα το οποίο επέβαινε ο 27χρονος εντοπίστηκαν στην κατοχή του ένας σουγιάς, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, τέσσερα πορτοφόλια, άλλα εργαλεία και διάφορα έγγραφα.

Ο συγκεκριμένος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και παράνομης κατοχής περιουσίας .

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι μέρος των αντικειμένων που βρέθηκαν στην κατοχή του αποτελούν περιουσία που είχε κλαπεί από αυτοκίνητα στην Πάφο.

Εναντίον του 27χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης βάση του οποίου συνελήφθη μετά τις 21:00 χτες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου

Απο ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top