Μαγευτικές εικόνες – Χιόνισε μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαγευτικές εικόνες – Χιόνισε μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Tο νέο κύμα κακοκαιρίας στην Ελλάδα, που ονομάστηκε «Τηλέμαχος», κορυφώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (8/1) στην Αττική, με χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο χιονιάς έκανε την εμφάνισή του και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας (7/1), η επέλαση του «Τηλέμαχου» είχε ξεκινήσει από τα βόρεια προάστια και περιοχές όπως το Χαλάνδρι και η Κηφισιά.

Τα βόρεια προάστια του νομού αλλά και περιοχές όπως η Γλυφάδα και το κέντρο της Αθήνας είδαν κυριολεκτικά άσπρη μέρα, καθώς το... έστρωσε για τα καλά.

Στα βόρεια προάστια και την βορειοανατολική Αττική το χιόνι έφτασε τους πέντε με δέκα πόντους σε περιοχές όπως η Αγία Παρασκευή, ενώ ήταν στους 20 πόντους σχεδόν σε Κηφισιά, Πεντέλη, Βριλίσσια και αλλού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χιονιάς προκάλεσε και την διακοπή της κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας από την γέφυρα Καλυφτάκη ως τα διόδια της Θήβας, με αποτέλεσμα ο κεντρικός οδικός άξονας της χώρας να μείνει κλειστός για πάνω από έξι ώρες! 

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε Ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, είναι πραγματικά μαγευτικές:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η γιορτή της μητέρας είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη, την προσφορά, την αφοσίωση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι μια υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει μέσα της κάθε μητέρα, μιας δύναμης που δεν λυγίζει, δεν σιωπά, δεν ξεχνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE