ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον βρήκαν με ψαλίδι μέσα στο Νοσοκομείο - Το έστρεψε στους αστυνομικούς

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον βρήκαν με ψαλίδι μέσα στο Νοσοκομείο - Το έστρεψε στους αστυνομικούς

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (7/1) από την Αστυνομία, 41χρονος κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οπλοφορίας προς διέγερσης τρόμου.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική καταγγελία, ο 41χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στα αποδυτήρια του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, να έχει στην κατοχή του ένα ψαλίδι. Στη θέα των αστυνομικών, φέρεται να το έστρεψε προς το μέρος τους με σκοπό τον εκφοβισμό. Αυτός αφοπλίστηκε και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε εναντίον του μαρτυρία για άλλες 55 υποθέσεις κλοπών, απόπειρων κλοπών και πρόκλησης κακόβουλων ζημιών, που διαπράχθηκαν κατά το μήνα Δεκέμβριο του 2018 και Ιανουάριο του 2019, τόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όσο και στο Μακάριο Νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ο 41χρονος φέρεται να απέσπασε συνολικά το χρηματικό ποσό των €1,530 καθώς και διάφορα αντικείμενα.

Χθες το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE